За час дегустації ви дізнаєтеся де живуть устриці, як їх вирощують, які види існують та в чому різниця між ними. Навчимо правильно обирати та професійно відкривати — майстер клас від гастро експерта «InVino». Запропонуємо вина, які максимально підкреслять витончений смак устриць.
Живі устриці! Скільки істинної, свіжої, непідробної поезії в цих двох словах!
ПРОГРАМА ДЕГУСТАЦІЇ
Що на вас чекає
Розмови про історію вина, країни-виробники, сорти винограду з ведучим дегустації — досвідченим кавіст-сомельє салонів вин «InVino». Дізнаємося де живуть устриці, як їх вирощують, які види існують та в чому різниця між ними.
За одну дегустацію учасник отримує поживну цінність, що за вмістом білка дорівнює 0,9 кг телятини.
На столі:
Три класичні види устриць, від базових до преміальних.
2 Фін де Клер 2 Святий Патрік, 2 устриці класу спесіаль (напр. Чорна Королева)
У келихах
Спеціально підібрані тихі та ігристі вина, які підкреслюють глибокий смак устриць та залишають тривалий післясмак.
Ігристе: іспанська кава Тихе: французьке Мюскаде сюр Лі
Додатково
Паспорти устриць, карти вирощування устриць у світовому океані для інтерактивної роботи.
Купуйте квиток на дегустацію на сайті
Доставте собі задоволення поласувати делікатесами за келихом смачного вина :)