Дегустація, яка занурює вас у світ різноманітних історій та власних почуттів. Європейська культура застілля передбачає одну важливу річ - дижестив для приємного завершення трапези та прискорення травлення. Практично кожна країна світу має унікальну пропозицію на цей рахунок. Як обрати те, що стане до вподоби саме вам? Спробувати на смак та розібратися в правилах подачі та особливостях споживання.
У молодості я взяв за правило не пити міцних напоїв до обіду. Зараз намагаюся не пити їх до сніданку
»
«
Уінстон Черчілль
ПРОГРАМА ДЕГУСТАЦІЇ
Що на вас чекає
Ви познайомитесь з поняттям «дижестив», з'ясуєте, які напої належать до цієї категорії. Як і коли їх подавати, які є правила їхнього сервірування та особливості споживання. Вам стане абсолютно зрозуміло, за які неперевершені властивості цінують кожен з пропонуємих в дегустації дижестивiв.
На столі
Спеціально підібрані закуски (сир, ковбасні вироби, хлібні палички грісіні)
Додатково
Інтерактивна робота з картами, дегустаційні листи для нотаток, професійні келихи для дегустації міцних напоїв. Правильно підібрати слова та висловити смакове враження допомагає ведучий – досвідчений кавіст-сомельє InVino.
У келихах
5 зразків дижестивних напоїв з різних країн світу: італійська Граппа, барбадоський Ром, мексиканський Мескаль, французький Кальвадос та шотландський Джин.
Купуйте квиток на дегустацію на сайті
Подаруйте собі задоволення поласувати делікатесами за келихом смачного напою :)