Історія сиру від ведучого вечора — досвідченого кавіста-фромаж'є InVino. Розкажемо, звідки і як з'явився, які існують види, яким буває сир. Ознайомимо з правилами нарізки сирів та створення сирного плато (правила формування сирної тарілки), поділимося лайфхаками зберігання та професійними прийомами дегустації.
м. Луцьк. пр-т. Волі, 17
ДЕГУСТАЦІЙНИЙ ФОНД:
7 зразків сиру, 3 зразки вин
від 1 до 6
КІЛЬКІСТЬ УЧАСНИКІВ:
Комптон Макензі, письменник
«
»
Сир — це стрибок молока у безсмертя.
ПРОГРАМА ДЕГУСТАЦІЇ
Що на вас чекає
На столі
Дегустуємо та розуміємося на основних смакових спектрах сирів різних типів молока, різної витримки, різних країн світу.
У келихах
3 види білих вин — легке, більш витримане, напівсолодке.
Поговоримо
— Про добавки. Які є та чому їх почали додавати до сирів? — Про основи поєднання вина та сиру (foodpairing). — Як обрати, зберігати та дегустувати сири. — Про правила складання сирного плато.
Вивчаємо і на практиці переконуємось у роботі основних принципів сполучності вина та сиру.
Купуйте квиток на дегустацію на сайті
Доставте собі задоволення поласувати делікатесами за келихом смачного вина :)