Історія сиру від ведучого — досвідченого кавіста-фромаж'є InVino. Розкажемо, звідки і як з'явився, які існують види, яким буває сир. Ознайомимо з правилами нарізки сирів та створення сирного плато (правила формування сирної тарілки), поділимося лайфхаками зберігання та професійними прийомами дегустації.
Дегустуємо та розуміємося на основних смакових спектрах сирів різних типів молока, різної витримки, різних країн світу.
У келихах
3 види білих вин — легке, більш витримане, напівсолодке.
Поговоримо
— Про добавки. Які є та чому їх почали додавати до сирів? — Про основи поєднання вина та сиру (foodpairing). — Як обрати, зберігати та дегустувати сири. — Про правила складання сирного плато.
Вивчаємо і на практиці переконуємось у роботі основних принципів сполучності вина та сиру.
Купуйте квиток на дегустацію на сайті
Доставте собі задоволення поласувати делікатесами за келихом смачного вина :)