Новини мережі

Дегустація "Золотий трикутник Просекко"

Summer Time Prosecco Wine у салонах вин InVino! Ціле літо Просекко відкрилось дивовижно - шість різних проявів любові виноробів з Півночі Італії ми відчули 8 червня на першій літній дегустації Просекко. Надихаючий тандем спікерів - В'ячеслав Каташ та Ніна Лебедєва - провели гостей шляхами долі найпопулярнішого ігристого вина світу. Усі присутні мали змогу не тільки в теорії дізнатися, що таке "золотий трикутник Просекко", а й закріпити знання на практиці: були продегустовані позиції від базових до найпрестижніших - кожна ступінь золотої піраміди, які представлені усі в InVino. Цього літа у гостей наших салонів вин є значно більше вибору гарного Просекко!

Хочемо подякувати Олені Бондар та салону Bonart за гастрономічний супровід до дегустації Просекко. Усі страви приготовлені в духовий печі V-Zug , яку люблять повари мішленівських ресторанів, що добре підкреслило італійське вино.

Дякуємо усім присутнім за чудову атмосферу та нагадуємо, що в InVino ви можете отримати консультацію та придбати Просекко різних категорій, скориставшись ексклюзивним вибором🥂 У салонах вин InVino літо Просекко!
Дегустації