Новини мережі

Мрії здійснюються для маленьких українців із Благодійний фонд "МРІЮ ЖИТИ" - Charity foundation DREAM to LIVE у цей складний час попри все!

Любі друзі! Салони вин ІнВіно
Салони InVino два місяці тому стали партнерами благодійної акції, звітуємо про участіь та отриману завдяки цьому допомогу, розповідаємо Вам про це.

До 1.09.2022 фонд закупив 878 шкільних наборів на загальну суму 205 270,00 грн

Зараз кожен українець мріє про щось своє важливе, добре, потрібне. Особливо в цей час, коли кожен з нас має хоча б одну велику і бажану мрію про мир у рідній країні! Ми знаємо, що світ став іншим, ми віримо у світле майбутнє України та формуємо його своїми думками та діями. Маленькі українці, діти війни, які потрапили не з власної волі в цю жахливу ситуацію та живуть у ній, і зростають у ній – ці діти вимагають особливої ​​уваги та турботи. Ми знаємо, що так не буде завжди і ми чекаємо на перемогу і мир. Дітям треба зростати, вчитися, бути щасливими та будувати нову Україну, новий світ і розпочинати ми будемо саме тут і зараз! Наші діти – наше майбутнє!


УВАГА! Реалізація проекту "Шкільна мрія", триватиме до кінця вересня.

Реквізити для гуманітарної допомоги дітям України та контакти Благодійного фонду «Мрію Жити» запитуйте у салонах вин InVino та дивiться на сайтi нашого інтернет магазину www.invino.com.ua



Статті