Новини мережі

НОВИНКА НА НАШИХ ПОЛИЦЯХ☀️

Ви знаєте, як прискіпливо ми відносимся до кожної позиції, яка може потрапити у наші салони. Перш ніж прийняти рішення щодо кожної пляшки, ми досліджуємо: чи відповідає рівень якості, ціна та унікальність пропозиції смакам наших гостей? Коли усі три критерії отримують позитивні оцінки, на наших полицях з’являється новинка – як, наприклад, ТМ Сікера.

По-перше, це висококласні напої на основі меду. Це не продукт перегонки, а алкогольний напій, зроблений на 90% за технологією винного виробництва. Його високому рівню збалансованості в ароматі та смаку можуть позаздрити деякі виробники вина.

По-друге, це український бренд, яким дійсно можна пишатися. Медоварня, створена в 2018 році, пережила Covid, тримається зараз та відновлює українські, унікальні гастрономічні традиції в кращому вигляді. Найменування бренду – Сікера – це не фентезі-нейм, а назва реального напою, відомого людству ще з шумерських часів.

По-третє, є варіанти напоїв як для любителів класичних вин, так і для прихильників модних течій, а саме Pet-Nat.

Про все це розповімо детальніше в наступних постах. А на даний момент пропонуємо нашим гостям придбати такі позиції ТМ Сікера:

-Медова Канівська, сухе, 0,33л, 7,5% – 81 грн
-Медова Броварська, сухе, 0,33л, 7,5% – 81 грн
-Pet Cat, сухе, 0,75л, 8,5% – 409 грн
-Pet Cat Rose, сухе, 0,75л, 8,5% – 409 грн

Купуйте в салонах міста Харків:
🥂вул.Мироносицька, 54
🥂пр.Гагаріна, 43