БОН МАР’ЯЖ : МИСТЕЦТВО СМАЧНИХ ПОЄДНАНЬ №3
Цикл дегустацій з фудпейрінгу з Ніною Лебедєвою
Друзі!
Нова подорож світом власних почуттів та смаків вівідбулась 29 серпня. Ця дегустація - виняткова можливість відчути силу непередбачуваного смакового дуету страви та вина до неї.
Ідея цієї дегустації дуже проста: розширити ваш особистий світ новим смаковим досвідом та новими ідеями комбінацій вина та страв. Знайомство з правилами смакоутворення.
Меню цього вечора:
Welcome drink - Андалузький освіжаючий коктейль Ребухіто
STARTES - Delias Prosecco Rose в поєднанні з тапасом з анчоусом та в’яленими томатами
MAINE COURSE – французький стайл: Південно-французький ароматичний La Baume Віоньє з Кіш Лореном з лососем та шпінатом
DESSERTS - Традиційний португальський десерт Паштейш з заварним кремом та ягодами фантастично доповнить Португальске червоне Порто Рубі
Ми абсолютно впевнені, що мистецтво створювати Бон Мар'яж ("кращі поєднання") стане дуже корисними у вашому повсякденному житті ❤️
Цикл дегустацій з фудпейрінгу з Ніною Лебедєвою
Друзі!
Нова подорож світом власних почуттів та смаків вівідбулась 29 серпня. Ця дегустація - виняткова можливість відчути силу непередбачуваного смакового дуету страви та вина до неї.
Ідея цієї дегустації дуже проста: розширити ваш особистий світ новим смаковим досвідом та новими ідеями комбінацій вина та страв. Знайомство з правилами смакоутворення.
Меню цього вечора:
Welcome drink - Андалузький освіжаючий коктейль Ребухіто
STARTES - Delias Prosecco Rose в поєднанні з тапасом з анчоусом та в’яленими томатами
MAINE COURSE – французький стайл: Південно-французький ароматичний La Baume Віоньє з Кіш Лореном з лососем та шпінатом
DESSERTS - Традиційний португальський десерт Паштейш з заварним кремом та ягодами фантастично доповнить Португальске червоне Порто Рубі
Ми абсолютно впевнені, що мистецтво створювати Бон Мар'яж ("кращі поєднання") стане дуже корисними у вашому повсякденному житті ❤️