Коли вино зі стравою складає справжню партію, усі смаки переплітаються воєдино і звучать вишуканіше, ніж окремо.
Як ми це зрозуміли?
Ми выдправились Виділити у "подорож" подорож у світ різноманітних земель, сортів, рецептів та історій, що народжують нескінчену низку комбінацій та створюють новий досвід.
Три зіркових італійських імені - LUNGAROTTI, MASCIARELLI та AGRIPUNICA - складали “маршрут” цієї смачної дегустації:
- Lungarotti Vermentino IGT біле сухе
- Lungarotti Brezza Rosa IGT рожеве сухе
- Masciarelli Cerasuolo d’Abruzzo Gianni DOC рожеве сухе
- Punica Isola Nuraghi Montessu червоне сухе
Наше меню в поєднанні з цими винами подарувало почуття гармонії та задоволення:
- Анті-пасті - плато закусок (прошутто з гріссіні, сирні кульки з анчоусом та в’яленими томатами, оливки та томати з фетою , сир);
- Салат з качкою та грушею під манговим соусом;
- Панакота.