Звіти (фото)

Дегустація Вина та Равликів 12.4.24

Історії розвитку харківського бізнесу у теперішній непростий час заслуговують на окремий фільм чи книгу! 12 квітня наші гості мали змогу почути захоплюючу історію тендітної Юлії Герасименко, яка після 2022 року змінила свою професію на 180 градусів та заснувала разом із своєю сім’єю равликову ферму у Харкові @ge_ravlik

Під супровід вин скуштували якісні вироби та вкотре надихнулись силою та прагненням харків’ян
Вино вечора - біле італійське вино з сорту Кортезе та германського Рислінгу .

Меню ГАСТРО ЛАНЧА:

• Равлики за трьома різними рецептами з тостами 6 шт (бургундським, іспанським та з соусом дор блю)

• Паштет з равликами на тарталетці

• Равлики мариновані на тості

Дегустація сьогодні - не засіб виживати, а повноцінно ЖИТИ, що роблять всі справжні ХАРКІВ’ЯНИ!