Як то кажуть у Франції, « з хлібом на столі та відкритим серцем» пройшла дегустація вина та цінних рідкісних напоїв, народжених на українській землі зусиллями українських виноробів SHABO. SHABO – це не просто назва відомого українського бренда – винороба, це – амбасадор винної України.
Що це було?
Це була дегустація кращих вин виноробні SHABO, у форматі смачної вечері в колі однодумців. Олег Антіпін – амбасадор бренда SHABO - поділився останніми новинами та головними секретами успіху SHABO у світі, а Ніна Лебедєва, як завжди, додала «приправу» власних вражень та почуттів від відвідування виноробні.
Скільки українських страв було подано?
Закуска холодна, основна страва та десерт.
З якими винами та рідкісними напоями познайомились?
• Вино ігристе Shabo Grand Reserve Extra Brut
• Вино Shabo Reserve Тельті-Курук - фактично, цей сорт на сьогодні вважається у світі візитною карткою кращого білого українського вина
• Вино Shabo Grande Reserve Шардоне – пройшло відбір і буде представляти Україну в головному винному місті світу, Бордо.
• Вино Shabo Grande Reserve Каберне-Фран-Мерло-Сапераві – це вино також стало Амбассадором українського вина в проекті La Cité du Vin( МІСТО ВИНА ) в Бордо.
• Pineau de Shabo Gold – про ЦЕ просто треба ЗНАТИ. ВПЕРШЕ в Україні виготовлен містичний та унікальний за властивостями напій Піно де Шабо.
• Pineau de Shabo Imperial – залишимо інтригу до дегустації. Ви дізнаєтесь про цей напій першими у Харкові.
Як це проходило?
В дружньому спілкуванні гостів з двома винними експертами Ніною Лебедєвою (власницею салонів InVino) та Олегом Антіпіним (амбасадора бренда SHABO). Ми багато особистих історій та легенд про виноград, швейцарців, які знайшли свій дім в Україні, про справжнє вино та виноград. Ми почули про болі виноробів та їх великі перемоги. Ми разом пройшли шляхами дегустації та зрозуміли, що нам, українцям, є, чим пишатися.
Що це було?
Це була дегустація кращих вин виноробні SHABO, у форматі смачної вечері в колі однодумців. Олег Антіпін – амбасадор бренда SHABO - поділився останніми новинами та головними секретами успіху SHABO у світі, а Ніна Лебедєва, як завжди, додала «приправу» власних вражень та почуттів від відвідування виноробні.
Скільки українських страв було подано?
Закуска холодна, основна страва та десерт.
З якими винами та рідкісними напоями познайомились?
• Вино ігристе Shabo Grand Reserve Extra Brut
• Вино Shabo Reserve Тельті-Курук - фактично, цей сорт на сьогодні вважається у світі візитною карткою кращого білого українського вина
• Вино Shabo Grande Reserve Шардоне – пройшло відбір і буде представляти Україну в головному винному місті світу, Бордо.
• Вино Shabo Grande Reserve Каберне-Фран-Мерло-Сапераві – це вино також стало Амбассадором українського вина в проекті La Cité du Vin( МІСТО ВИНА ) в Бордо.
• Pineau de Shabo Gold – про ЦЕ просто треба ЗНАТИ. ВПЕРШЕ в Україні виготовлен містичний та унікальний за властивостями напій Піно де Шабо.
• Pineau de Shabo Imperial – залишимо інтригу до дегустації. Ви дізнаєтесь про цей напій першими у Харкові.
Як це проходило?
В дружньому спілкуванні гостів з двома винними експертами Ніною Лебедєвою (власницею салонів InVino) та Олегом Антіпіним (амбасадора бренда SHABO). Ми багато особистих історій та легенд про виноград, швейцарців, які знайшли свій дім в Україні, про справжнє вино та виноград. Ми почули про болі виноробів та їх великі перемоги. Ми разом пройшли шляхами дегустації та зрозуміли, що нам, українцям, є, чим пишатися.