09.08.24 "Віскі як великий бізнес" з О. Мартиновим
Академія Віскі продовжується! Тема цього разу: Віскі як Бізнес. Гастровечеря з дегустацією 6 цікавих віскі від 1960х до сучасних. Завітайте на засідання №2 та дізнайтесь:
🥃Чому виробники віскі ще 40-50 років тому закривали свої дистилірії й зносили будівлі, а сьогодні будують нові майже раз на місяць?
🥃Як працюють незалежні виробники віскі (Негоціанти) і на чому заробляють?
🥃Який віскі зростає в ціні?
🥃Як Папа Римський рекламує віскі - чи є в тому Український слід?
🥃Фальсифікат коштовних віскі - невже таке можливо?
Ведучий: експерт та шанувальник віскі з 20-річним стажем Олександр Мартинов
Ця зустріч буде цікава як чоловікам, так і жінкам, які цікавляться світом віскі та бізнесу. Запрошуємо!
Віскі, які ми скуштуємо:
1. The Gladstone Axe Black Blended Malt Scotch Whisky, 41% 2. Gelston's 12 port односолодовий ірландський віскі 3.Greign 20 (single grain) – шотладський витриманий віскі 4. Laird-0-Logan 12yo (усередині Лагавулін в основі купажу. Це кінець 60-х, початок 70-х) 5. Віскі Big Moustache 50% - American Single Malt 6. Knockando 15 років в п/у 43% - витриманий віскі Спейсайду
МЕНЮ вечора:
Закуска - пиріг Кіш з куркою та грибами Сир Буффало Олівкі з фетою Пате Горіхи Сухофрукти Основна страва- соковита телятина з соусом з білих грибів та з картоплею по-креольськи