«ЗВИЧАЇ ТА СМАКИ ХАРКІВСЬКОГО КУПЕЦТВА 19 СТОЛІТТЯ: щоденник купця Мартьянова» . Гастровечеря та дегутація з Ніною Лебедєвою та Андрієм Парамоновим
Друзі! Як колись написала французька письменниця Жорж Санд: « Життя більш схоже на роман, ніж романи на життя».
У кожного з нас є купа історій, що підтверджують цю істину. Є такі історії і у Ніни Лебедєвої, яку ми знаємо як засновницю InVino, експерта та ідеолога якісного, здорового та смачного життя.
Цей вечір – це не просто смачна гастровечеря. Так сталося, що Ніна Лебедєва є праправнучкою харківського купця Андрія Мартьянова, що мешкав у Харкові з 1861 року та торгував шкірами та овечими кожухами. В цей вечір Ніна поділиться історіями та думками про справу, виховання дітей, любов, весілля та багато ще чого, які її пращур залишив в своїх Щоденниках. Спеціальний гість вечора - відомий історик Андрій Парамонов, який буде додавати цікаві деталі до атмосфери життя харків’ян 19 сторіччя.
Ми поринемо крізь простір часу та смачно, по-купецьки, повечеряємо відповідними стравами та заморськими винами.
Меню та wine-list буде складатися з 4 страв та 4 напоїв.
Закуска - Палента з в’яленими томатами та бринзою буде подана з Бессарабським Тельті-Курук
Курячий галантін під рейнський Рислінг
Основна страва - телятина з білими грибами під рейнський червоний Шпатбургундер
Десерт - традиційні слобожанські шуліки з маком під витриманий Порто Боржес Тоуні
*Безалкогольне вино подається до кожної страви, якщо гість не споживає алкоголь.
Друзі! Як колись написала французька письменниця Жорж Санд: « Життя більш схоже на роман, ніж романи на життя».
У кожного з нас є купа історій, що підтверджують цю істину. Є такі історії і у Ніни Лебедєвої, яку ми знаємо як засновницю InVino, експерта та ідеолога якісного, здорового та смачного життя.
Цей вечір – це не просто смачна гастровечеря. Так сталося, що Ніна Лебедєва є праправнучкою харківського купця Андрія Мартьянова, що мешкав у Харкові з 1861 року та торгував шкірами та овечими кожухами. В цей вечір Ніна поділиться історіями та думками про справу, виховання дітей, любов, весілля та багато ще чого, які її пращур залишив в своїх Щоденниках. Спеціальний гість вечора - відомий історик Андрій Парамонов, який буде додавати цікаві деталі до атмосфери життя харків’ян 19 сторіччя.
Ми поринемо крізь простір часу та смачно, по-купецьки, повечеряємо відповідними стравами та заморськими винами.
Меню та wine-list буде складатися з 4 страв та 4 напоїв.
Закуска - Палента з в’яленими томатами та бринзою буде подана з Бессарабським Тельті-Курук
Курячий галантін під рейнський Рислінг
Основна страва - телятина з білими грибами під рейнський червоний Шпатбургундер
Десерт - традиційні слобожанські шуліки з маком під витриманий Порто Боржес Тоуні
*Безалкогольне вино подається до кожної страви, якщо гість не споживає алкоголь.