Перша дегустація ВЕСНЯНОГО СЕЗОНУ в InVino Bar на вул. Культури, 13
ВЕСНЯНІ ТРЕНДИ ВИНОМАНІВ: ДЕГУСТАЦІЯ ВИНА та СТРАВ з експертом Ніною Лебедєвою
В часи хаосу та затьмарень, блекаутів та ІПСО, страхів та обмежень , ми з вами, друзі, зібралися на чудові вечори – дегустації , які здібні подолати перешкоди на шляху та надихати на нові досягнення, тому що це про нас з вами, про те, що нам подобається та що ми відчуваємо.
Тож, меню та вайн-лист вечері були наступними:
1. Прованський КІШ – ЛОРЕН (французький відкритий вершковий пиріг) з рожевим вином з Провансу Vin de Provance Coteax Varois-en-Provence rose
2. Асорті Устриць №3 (Фін де Клєр, Сент Патрік, Бодюз) з елегантним французьким класичним ігристим вином Pierre Sparr Cremant d’Alsace Brut Reserve
3. Тар-тар з лосося з кращим австрійським Ігристим Schlumberger Brut
4. На завершення – десерт з дижестивом, наше фірмове крем-брюле з ямайським ромом “Botafogo Spicy”
*Для тих , хто не вживає алкоголь тимчасово або взагалі, на своїх дегустаціяїх ми пропонуємо теж саме меню в супроводі безалкогольних вин (білого, рожевого та червоного)
Дегустація сьогодні - засіб не виживати, а ЖИТИ, що роблять всі справжні ХАРКІВ’ЯНИ!
ВЕСНЯНІ ТРЕНДИ ВИНОМАНІВ: ДЕГУСТАЦІЯ ВИНА та СТРАВ з експертом Ніною Лебедєвою
В часи хаосу та затьмарень, блекаутів та ІПСО, страхів та обмежень , ми з вами, друзі, зібралися на чудові вечори – дегустації , які здібні подолати перешкоди на шляху та надихати на нові досягнення, тому що це про нас з вами, про те, що нам подобається та що ми відчуваємо.
Тож, меню та вайн-лист вечері були наступними:
1. Прованський КІШ – ЛОРЕН (французький відкритий вершковий пиріг) з рожевим вином з Провансу Vin de Provance Coteax Varois-en-Provence rose
2. Асорті Устриць №3 (Фін де Клєр, Сент Патрік, Бодюз) з елегантним французьким класичним ігристим вином Pierre Sparr Cremant d’Alsace Brut Reserve
3. Тар-тар з лосося з кращим австрійським Ігристим Schlumberger Brut
4. На завершення – десерт з дижестивом, наше фірмове крем-брюле з ямайським ромом “Botafogo Spicy”
*Для тих , хто не вживає алкоголь тимчасово або взагалі, на своїх дегустаціяїх ми пропонуємо теж саме меню в супроводі безалкогольних вин (білого, рожевого та червоного)
Дегустація сьогодні - засіб не виживати, а ЖИТИ, що роблять всі справжні ХАРКІВ’ЯНИ!